Microdermabrasie


De microdermabrasie behandeling bestaat uit een mechanische peeling van de huid met zuivere micro quartz kristallen. Deze worden onder vacuumdruk tegen de huid geblazen en afgezogen, zodat dode huidcellen worden afgevoerd. De microkristallen zijn chemisch niet actief waardoor geen neveneffecten kunnen ontstaan. De behandeling is geschikt voor alle huidkleuren en huidtypen.

Door het effect van de vacuummethode (verbetering van de doorbloeding) wordt het helingsproces bespoedigd. Na de behandeling wordt een speciale crème aangebracht om herstel van de huid te ondersteunen en tegen zonlicht te beschermen. Thuis dienen deze crèmes ook te worden aangebracht.

Microdermabrasie is -een niet operatieve- methode om huideigenschappen/-conditie onafhankelijk van kleur en type te verbeteren. Voor een optimaal resultaat dienen periodiek meerdere behandelingen plaats te vinden. Micodermabrasie is pijnloos en betaalbaar!

Wat kunt u van Microdermabrasie verwachten?

Aan het eind van de behandelingsessie zult u en uw omgeving verbetering en verjonging van de huid waarnemen. Rimpels en plooien zullen vervagen, vochtrimpels verdwijnen.

Hoe lang en hoe vaak Microdermabrasie?

De Microdermabrasie-behandeling duurt vanaf 20 minuten. De behandeling van rimpels en zwangerschapsplooien (Striae) kan langer duren. Afhankelijk van de huidsituatie zijn om een goed resultaat te krijgen minimaal 5 behandelingen met een interval van 2-4 weken noodzakelijk. Om een goede huidconditie te behouden wordt aanbevolen om de drie tot zes maanden een nabehandeling te laten doen.

Na de eerste behandeling voelt de huid aan alsof u bij harde wind een strandwandeling hebt gemaakt. Bovendien kan de huid licht rood kleuren. Deze situatie duurt 1-2 dagen. Na meerdere behandelingen zal de huid sneller herstellen. Zodra de huid geregenereerd is kan de behandeling herhaald worden.

Na de behandeling

Microderabrasie kan bij:

Geen Microderabrasie bij: